İstanbul Gündemi

AFAD İstanbul’daki fırtına bilançosunu açıkladı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
30 Kasım 2021 Salı 22:05

AFAD’tan yapılan açıklamaya göre, 29 Kasım’da başlayan şiddetli fırtına sonucu İstanbul genelinde 112 Acil Çağrı Merkezinden 2075 ihbar alındığını bildirdi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle 93 çatı uçması, 233 ağaç devrilmesi olayı yaşanmış, 343 tehlike arz eden parça, 95 trafik ışığı ve yön tabelası, 18 araç ise hasar gördüğünü belirten AFAD, yaşanan olumsuzluklar nedeniyle 4 kişinin hayatını keybettiğini 44 vatandaşın da yaralandığını kaydetti.

Ortaya çıkabilecek ihtiyaçlar çerçevesinde İstanbul AFAD Müdürlüğü ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu belirten AFAD, ‘‘Vatandaşlarımızın, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.’’ ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi