İstanbul Gündemi

Zeytinburnu’nun hafızası gazeteci Mehmet Alpay son yolculuğuna uğurlandı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
26 Kasım 2021 Cuma 20:14

1953 yılında henüz 6 yaşındayken İstanbul Zeytinburnu’na yerleşen ve 48 yıldır aralıksız gazetecilik mesleğini sürdüren Mehmet Alpay Doğru, Covit 19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Covit - 19 teşhisi ile Yedikule Göğüs Hastanesi‘ne kaldırılan ve durumu ağırlaşınca Taksim İlk Yardım Araştırma Hastanesine sevk edilen Gazeteci Mehmet Alpay Doğru’nun entübe olduğu ve nefes almakta zorlandığı, akşam saatlerinde de (24 Kasım) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

25 Kasım Perşembe Günü (bu gün) Zeytinburnu Merkezefendi Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığı’na defedilen Mehmet Alpay Doğru’nun eşinin de Covit - 19 nedeniyle hastanede yattığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kalabalık bir cami cemaati ile son yolculuğuna uğurlanan Gazeteci Mehmet Alpay Doğru’nun, cenaze törenine Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti başta olmak üzere, tüm ilçe protokolü katıldı.

Özellikle eğitim camiasında yaptığı çalışmalarla bilinen Doğru’nun, ‘Öğretmenler Günü’ne denk gelen 24 Kasım’da vefat etmesi, Zeytinburnu camiasında büyük üzüntü yarattı.

İstanbul Gündemi Gazetesi olarak merhum büyüğümüz Mehmet Alpay Doğru’ya Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı dileriz….

Selvi Sarıtaç / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi