İstanbul Gündemi

AHMET POYRAZ DİREKSİYONA GEÇTİ, DİKKATLERİ ÇEKTİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Aralık 2020 Cuma 12:38

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, engelli vatandaşları yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve onlara destek olmak amacıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farklı bir etkinlikte bulundu. Belediyeye ait engelsiz taksinin direksiyonuna geçen Başkan Poyraz, annesinin kabrini ziyaret etmek isteyen engelli bir vatandaşın şoförlüğünü yaptı.

Doğum yaptıktan 7 gün sonra çocuğunu kaybeden, doğum sonrası felç kalan ve 4 ay önce de annesini kaybeden Meryem Bakıcı isimli engelli vatandaşı Başkan Poyraz annesinin kabrine ziyarete götürdü.

Başkan Ahmet Poyraz, ' Ablamızı ekibimiz her cuma günü alıp mezarlığa götürüp orada annesine rahmetle yad ettikten sonra tekrar alıp evine geliyoruz. Bu araçlarımız zaten bu şehirde bunun için var. Bunun için hizmet ediyorlar. Bizler de inşallah böyle bir gün münasebetiyle buna beraberce tanıklık yapacağız' dedi.

“SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLANIYORUZ”

Meryem Bakıcı, 'Çekmeköy Belediyesi‘nde bir güne özel olmadığımızı anlıyoruz aslında. Hep var olduğumuzun farkındayız. Çünkü gerçekten duyarlılar. Bu yol bize uygun değil dediğimizde hemen müdahale ediyorlar. Bu güzel bir şey. Engellilerin sadece bir güne özel hatırlanması değil hep aranızda olduğunuzun farkında olması dileğiyle' şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi