İstanbul Gündemi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe’den Başkan Aydıner’e ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Haziran 2021 Salı 18:00

Başkan Aydıner’in 10 yıl boyunca hayata geçirdiği mega projelerinden övgüyle söz eden Kabaktepe, “Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’in Bayrampaşa’nın değerine değer kattığını görüyor ve biliyoruz” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bayrampaşa’ya geldi. Önce Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bir araya gelen ve belediyenin projeleri hakkında brifing alan Kabaktepe, ardından da AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Temaslarının ardından Bayrampaşa’dan ayrılan Osman Nuri Kabaktepe, Başkan Aydıner’in 10 yıl boyunca hayata geçirdiği mega projelerinden övgüyle söz etti ve “Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’in Bayrampaşa’nın değerine değer kattığını görüyor ve biliyoruz” dedi.

Kabaktepe’nin Başkan Aydıner’i ziyareti sırasında belediye başkan yardımcıları İsmail Gemici, Gökhan Balekoğlu, Ahmet Tüfekçi, Yalçın Sırakaya ve Naser Şimşek de hazır bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi