İstanbul Gündemi

İYİ Parti Ümraniye'de sahaya indi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Haziran 2021 Pazar 19:21

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen programda İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergün, İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyeleri Berat Yılmazel ve Yücel Çoşkun ve İYİ Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe yönetim kurulu üyeleri sahaya indi.

Esnaf, muhtar ve STK’ları ziyaret eden İYİ Partili heyet vatandaşların sıkıntılarını dinleyip en üst mercilere iletmek üzere gerekli notları aldı.

ÜMRANİYE’Yİ ADIM ADIM DOLAŞTILAR

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Kadir Delibalta’yı ziyaret eden İYİ Partili heyet daha sonra mobilyacılar sitesi MODOKO’da üreticileri dolaştı. Hammaddelerin çok pahalandığından ve ürün satışlarının düşüklüğünden şikayetçi eden mobilyacılar sorunlarını İYİ Partili heyete anlattı.

Esnafların talep ve şikayetleri tek tek not alıp en üst mercilere ileteceklerini bildiren İYİ Partililer daha sonra Anadolu Yakası Esnaf Sanatkârları İş Adamları Derneği’ni (ESSİAD) ziyaret etti. İYİ Parti heyeti, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve iş adamlarıyla sohbet edip istişarelerde bulundu.

BAŞKAN KARAÇAM: GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ

İlçede gerçekleştirilen ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, ‘‘Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip dertlerini sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz. Gece gündüz demeden daha İYİ bir geleceğin inşası için çalışacağız. İYİ Parti her gün daha da artan kadrosu ile gümbür gümbür geliyor.’’ dedi.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi