İstanbul Gündemi

AK PARTİ İSTANBUL İL KADIN KOLLARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
9 Şubat 2016 Salı 00:15

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, İl Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü Başkanlığında ilk toplantısını İl Başkanlığı Konferans Salonunda İl Başkanı Dr.Selim Temircu´nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplantıya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İl Kadın Kolları Yedek Yönetim Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında İl Başkanı Dr.Selim Temurci, ?AK Parti İstanbul teşkilatları olarak önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarda Kadın Kollarımızın bu davaya vereceği omuz bizler için çok önemlidir. Ben değerli İl Kadın Kolları Başkanımız şahsında burada bulunan tüm kardeşlerimize tek tek teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Rabbim yolunuzu ve yolumuzu açık eylesin. İstanbul Kadın Kollarımız şu ana kadar çok güzel çalışmalar gerçekleştirdi. İstanbul güçlü olacak ise bu gücü özellikle Kadın Kollarımızdan aldığını defa etlerce ilçe toplantılarında, farklı buluşmalarda dile getiren bir kardeşinizim. Birlikte koşacağız, birlikte yorulacağız, birlikte terleyeceğiz, birlikte ağlayacağız ve bir mukaddes yüke hamal olduğumuzu hiç ama hiç unutmayacağız. Biz AK Parti´yi sadece siyasi bir parti olarak görmüyoruz, AK Parti bir kariyer merkezi değildir, AK Parti sadece bu coğrafyaya hizmet eden bir siyasi parti de değildir. Ve tek bir duamız var ?Rabbim bizden daha hayırlılarını bu koltuklara getir´. İstanbul´da siyaset yapmanın kolaylıkları var, zorlukları da var. İstanbul mukaddes bir şehir, emanet bir şehir, kutsal bir şehir. Güçlü bir İstanbul güçlü bir Türkiye demek, güçlü bir İstanbul güçlü bir AK Parti demektir. İnşallah hep birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız ve inşallah günün sonunda hep birlikte biz bu davayı çok daha iyi bir noktaya taşıdık deriz. Ben tekrar değerli Şeyma Başkana ve sizlere ekibine yürekten teşekkür ediyor, Rabbim yolumuzu açık eylesin, Rabbim bu yolda bizlerin yardımcısı olsun.? dedi.

Toplantının devamında İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü ise, ?Amacımız ülkemize katkıda bulunmak, İstanbul´umuza katkıda bulunmak. Bu makam ve mevkilerin gelip geçici, birer bayrak emaneti olduğunu düşünerek görevimize başlayacağız inşallah. Bizden önce bu bayrağı taşıyanların hepsine tek bir gün bile emek vermiş, ter akıtmış bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve onlardan Allah razı olsun diyorum. Bu dava o arkadaşlarımızla, hep birlikte, mahallelerde dirsek çürüten, ayakkabı eskiten kadınlarımızla, onların emekleriyle bugünlere gelmiştir. Ve bizim amacımız, gayemizde onların emeklerine sahip çıkmak, onların emeklerini yere düşürmemek, AK Parti´nin kadınlarını temsil edebildiğimiz en güzel ölçüde temsil edebilmektir. Allah´ın izniyle çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Hepimiz elele vereceğiz ve her zaman belli bir seviyesi olmuş olan İstanbul Kadın Kollarımızı bu seviyenin daha yukarısına nasıl çıkarabilirizin derdinde olacağız. Amacımız, gayemiz budur. Hepinize bu kutsi görevleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi