İstanbul Gündemi

AK Parti Sarıyer’den Bakan Soylu’ya coşkulu karşılama

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Nisan 2023 Cuma 10:31

AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları üyeleri tarafından meşaleler ve tezahüratlarla karşılanan Süleyman Soylu’ya Ayazağa Mahallesi ziyaretinde; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karrabacak, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRMEK İSTEYENLERİ KIRMADI

Partililerin ve Ayazağa Mahallesi sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı. Soylu, kendisini bağrına basan Ayazağalılara teşekkür ederken, aynı coşkuyu seçim sandıklarında da beklediğini dile getirdi.

“TÜRKİYE SON 12 YILDA ÇOK BADİRELERDEN GEÇTİ”

Coşkulu kalabalığa hitap eden Bakan Süleyman Soylu, “Cumhurbaşkanımız dedi ki; Ayazağa'ya hususen benim kardeşlerime, benim selamlarımı, muhabbetlerimi ve sevgilerimi ilet, Cumhurbaşkanımızın muhabbetlerini ve sevgilerini iletiyorum. Türkiye son 12 yılda çok badirelerden geçti. Bunu hep beraber yaşadık, gördük. Neredeyse her yılımıza büyük bir imtihan, büyük bir sınav koydular. Gezi olaylarını koydular. Dediler ki Gezi olaylarında, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü yapamazsınız dediler. Cumhurbaşkanımıza muhtıra verdiler. Gerçi, Cumhurbaşkanımız o muhtırayı aldı ve çöpün içine attı. Dediler ki, siz Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü yapamazsınız. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü yaptık mı? Size bir şey söyleyeyim, en çok da Kılıçdaroğlu geçiyor oradan” şeklinde konuştu.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi