İstanbul Gündemi

AK Parti Tuzla, Tüm İslam Alemi'nin Bayramını Kutladı

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Temmuz 2021 Perşembe 13:51

Programa; İl Başkan Yardımcısı Fatma Zehra Şener, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yazlı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ayrıca Av. Serkan Bayram, Erol Kaya, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kenesarı ve yönetimi, Kadın Kolları Yönetimi, ilçe yönetimi, mahalle başkanları ve yönetimleri ile meclis üyeleri katıldı.

Pandemi koşullarına uygun gerçekleşen etkinlik sonrası ilçe başkanlığı sosyal medya hesabından da yayımladığı kurban bayramlaşması mesajında: “Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe bayramlaşmamızı ilçe binamızda, Milletvekillerimiz Sn. Av. Serkan Bayram, Sn. Erol Kaya, İl Bşk. Yrd. Sn. Fatma Zehra Şener, İl Yön. Kur. Üy. Sn. Ali Yazlı , Tuzla Bel. Bşk. Sn. Dr. Şadi YAZICI ile Gnç. Kol. Bşk. Yasin Kenesarı ve yönetimi, Kadın Kolları yönetimi, ilçe yönetimimiz, mahalle başkanlarımız ve yönetimleri ve meclis üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik. Hep birlikte nice bayramlara kavuşmayı Rabbim nasip etsin, tüm İslam Alemi’nin Bayramı mübarek olsun” denildi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi