İstanbul Gündemi

AK PARTİ ÜMRANİYE’DE MAHMUT EMİNMOLLAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Kasım 2020 Pazartesi 12:48

AK Parti Ümraniye’de kongre heyecanı yaşandı. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı 7’nci Olağan Kongresi gerçekleşirken, tek aday olan Av. Mahmut Eminmollaoğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 

Ümraniye Millet Bahçesi’nde, pandemi tedbirlerine uygun olarak sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkanı Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları, AK Parti MKYK Üyeleri ve Milletvekilleri Mustafa Ataş, İffet Polat, Erol Kaya, TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Osman Boyraz, Av. Abdullah Güler, Av. Serkan Bayram, İsmet Uçma, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkapdan, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, belediye meclis üyeleri, diğer ilçe başkanları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

“AK PARTİ’NİN TEMELLERİ BURADA ATILDI”

 

Kongrede bir konuşma yaparak partililere seslenen AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, kendisine duyulan güvenden ötürü memnuniyetini dile getirdi. Başkan Eminmollaoğlu, “2001 yılında gönül verdiğimiz AK Parti’nin temellerini Ümraniyemiz’de attık. Biz gönlümüzdeki derdimiz ile Ümraniye’de yola çıktık. Ümraniye’nin yüreğinde barındırdığı renkleri korumaya ve daha iyileştirmeye gayret ettik. Bizlere miras bırakılan yardımlaşma kültürünü korumak ve yaygınlaştırmak için ensar mücadelemizi kaybetmeyeceğiz” dedi.

 

“ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

 

Başkan Eminmollaoğlu ilk günkü aşk ile hizmetlerine devam ettiklerini belirtip, “Edirne’den Kars’a, Hatay’dan Rize’ye Türkiye’nin dört bir yanındaki kardeşlerimizin dertleriyle nasıl dertleniyorsak, Bosna’daki, Gazze’deki, Doğu Türkistan’daki, Myanmar’daki kardeşlerimizin dertleriyle öyle dertleniyoruz. Dünyadaki bütün ülkeler katliamları görmezden gelirken Türkiye mazlumların umudu oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti, Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını olmak için yola çıkmıştır. Ümraniye geçtiğimiz yıllarda patlayan çöplükle anılırken, bugün değişen çehresiyle konuşuluyor. “İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla çıktığımız bu yolda ilk günkü aşkla hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz gönlümüzü milletimize vereceğiz. Adalet, liyakat prensibiyle daha iyiye koşmak için mücadele edeceğiz. 2017’den beri Ümraniye’de ayak basmadık yer, dokunulmadık gönül ve desteğini almadığımız vatandaş bırakmamaya söz veriyoruz. Ben bütün çalışmalarımızda bize destek veren yönetim kurulu arkadaşlarıma, kadın kolları ekibine, gençlik kolları ekibine, önceki Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e, Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım Bey’e, mahalle başkanlarımıza, meclis üyelerimize, bu davaya gönül vermiş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BİZİM İÇİN BİR BAYRAK YARIŞI”

Kongre sonunda İstanbul Gündemi’ne özel bir açıklama yapan Başkan Eminmollaoğlu, “2018 kongremiz muhteşem olmuştu. Ama iddia ediyorum ki pandemi sürecine rağmen gerçekleştirdiğimiz kongre İstanbul’un en iyilerinden biri oldu. Ciddi bir protokol katılımı oldu. İnşallah bundan sonra teşkilatımızı yenilemiş olarak yolumuza devam edeceğiz. Yönetimlerde değişiklik her dönemde olur. Bu, bizim için bir bayrak yarışıdır. Bayrağı teslim alan da eden de koşmaya devam eder. Yönetimde olmayan arkadaşlarımız ile abi kardeş ilişkisi içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Yenilenerek, güçlenerek 2023 hedeflerimize ulaşmak için bütün teşkilatımız ile koşmaya devam edeceğiz. Biz 365 gün sahadayız. Pandemi sürecine rağmen üye çalışmalarında Ümraniye teşkilatı birinci olmuştur. Seçim varmış gibi her an sahada olacağız” dedi.

 

YILDIRIM: “DARBENİN VE ÖLÜMÜN ÜZERİNE YÜRÜYEN LİDERİMİZİ SELAMLIYORUM”

 

AK Parti Ümraniye 7’nci Olağan Kongresi’nde Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da bir konuşma yaptı. Yıldırım, konuşmasına “Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklara karşı ‘Erdemliler Hareketiyle’ 14 Ağustos 2001’de AK Parti’yi kuran, 15 Temmuz gecesi milletiyle birlikte meydanlarda darbecilerin ve ölümün üzerine yürüyen ve böylece Türkiye’de vesayet ve darbe tartışmalarını tarihe gömen AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı; Çeçenistan’da, Bosna’da, Kudüs-i Şerif’te, Asya’da, Afrika’da velhasıl dünyanın neresinde bir zulüm varsa, Ümraniye’nin sokaklarında kermesler düzenleyerek varıyla yoğuyla destek veren, mültecilere kucak açan, Müslüman kardeşlerinin derdiyle dertlenen hanımefendi kardeşlerimi, davamızın bugünlere gelmesinde ter döken büyüklerimizi ve isimsiz kahramanlarımızı, bugünün gözbebeği ve yarınların umudu sevgili gençlerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum” ifadeleriyle başladı.

 

“HZ MUHAMMED’İN NEZAKETİYLE ANLATACAĞIZ”

 

Başkan Yıldırım, AK Parti’nin yeni dönemde daha çok çalışacağını belirterek “İfade etmek isterim ki bizzat sizin tarafınızdan kurulan partimizin gerçekleştirdiği her etkinlik, her açılış, devletler liginde Türkiyemiz’e sınıf atlatan AK Parti’ye güç katmaktadır. Bu güç aynı zamanda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında, bütün dünya mazlumlarının sesi ve umudu olmasını sağlayacaktır. İlk günkü heyecanla ‘Hedef 2023’ diyerek yollara düşeceğiz. Önemli hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Tüm teşkilatımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile tek bir vücut olarak, yorulmadan, kapı kapı dolaşarak, mahalle mahalle gezerek tüm vatandaşımıza ulaşıp, 18 yıldır yapılan hizmeti Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’ın nezaket uslübu ile anlatacağız” dedi.

 

ŞEYH EDEBALİ’NİN NASİHATINI HATIRLATTI

 

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, konuşmasının son bölümünde hedeflerinin 2023 seçimlerinde, Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek olduğu belirtti. Yıldırım şunları söyledi: “Hedef, 2023.. Hedef, 2023 seçimlerinde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek. Çünkü ümmet için, vatan için, bayrak için, dinimiz için, sizlere hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki Allah-u Teala azim içinde çalışırsak bizi zafere ulaştıracaktır. Bu vesile ile, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve onun şahsında ülkücü hareket mensuplarına şükranlarımı arz ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun. Mahmut kardeşime ve ekibine muvaffakiyetler diliyorum. Partimizin kuruluşundan itibaren unutmadığımız ilkeyi, Şeyh Edebali’nin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ey oğul! Yükün ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı. Allah-u teala yardımcın olsun” nasihatını bu vesile ile hatırlatmak isterim. Bugüne kadar hizmeti geçmiş AK Partili her kardeşime de sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

ŞENOCAK: “ÜMRANİYE, TEŞKİLATIMIZA GÜÇ KATMIŞTIR”

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da kongrede kürsüye çıktı. Şenocak, AK Parti Ümraniye İlçe teşkilatının çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Şenocak şu ifadeleri kullandı: “Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kuruluşundan bugüne partimize hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Ümraniyemiz, geçmişinden bugüne kadar partimize büyük hizmetleri olmuş, son üç yıldır da kendi rüştünü ispatlamış, her seçim öncesi gecesini gündüzüne katmış bir teşkilatımızdır. Son bir yıl içerisinde Ümraniye teşkilatımız, İstanbul teşkitlatımıza güç vermiştir. İstanbul teşkilatımız son bir yılda tam 220 bin tane üye kaydı gerçekleştirmiştir. Bunu 39 ilçemiz ile birlikte yaptık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongreler yenilenme, tazelenme dönemleridir. AK Partimiz büyüdükçe, güçlendikçe, yeni arkadaşları dahil ettikçe inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği istikamette 2023, 2053, 2071 yıllarını inşa edeceğiz Allah’ın izniyle. Biz sürekli yenilenmeyi yapacağız ki 2071’in hedefine varacak nesilleri yetiştirelim.”

 

“YARIM KALAN HESABI KAPATACAĞIZ”

 

“İstanbul’da son iki buçuk yıl içerisinde mahallelerde yetiştirdiğimiz kardeşlerimizi de ana kademelere taşıma yolunda büyük gayretlerimiz oldu. Yeni dönemde mahalle yönetimlerinden kardeşlerimizi ana kademe kadrolarına getirme şartını getirmiştik. İlçe başkanımıza sordum. Bu vesile ile 4 mahalle yönetiminde olan arkadaş, asil yönetim kurulu üyesi olmuş. Yani AK Parti silsilesi bu şekilde devam ettiği sürece nice kongreleri yaşacak bu teşkilat Allah’ın izniyle. Biz çok daha fazla çalışacağız. Çünkü hedeflerimiz, yarınlarla ilgili beklentilerimiz, Cumhurbaşkanımız’ın bize çizdiği ufuk için daha gayretli çalışacağız. İlk seçimimiz, yeni dönemin miladı, 2023 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni dönemin başkanı yapacağız inşallah. Sonrasında yarım kalan hesap, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti’nin olacak inşallah. Durmak yok, çok daha fazla çalışacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi