İstanbul Gündemi

Aksaray’da 65 yaş üstü vatandaşın ücretsiz ulaşım dönemi sona erdi

Aksaray’da akaryakıt fiyatlarındaki artışın ardından toplu ulaşım ile ilgili yeni bir karar alındı. Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, 65 yaş üstü vatandaşların artık minibüsleri ücretsiz kullanamayacağını açıkladı.
Aksaray’da 65 yaş üstü vatandaşın ücretsiz ulaşım dönemi sona erdi
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2023 Salı 09:41

Veysel Öztürk, kararın gerekçesi olarak devletin 65 yaş üstü vatandaşlar için verdiği bin 700 TL maddi desteğin yeterli olmamasını gösterdi.

15 EKİM’DEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Aksaray Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, alınan kararla 15 Ekim 2023 tarihinden itibaren 65 yaş üstü vatandaşların minibüs ve otobüslerde ücretsiz taşınmasının son bulacağını açıkladı. Aksaray Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk yaptığı açıklamada, Türkiye Şoförler ve Otobüsçüler Federasyonu ve Türkiye Tüm Özel Halk Otobüsler Derneği’nin de katılımıyla 65 yaş ve üstü vatandaşların ücretsiz taşınması uygulaması için 15 Ekim tarihinden itibaren bir düzenleme kararı alındığını söyledi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi