İstanbul Gündemi

Ali Babacan duyurdu! DEVA Partisi yerel seçimlerde...

DEVA Partisi, 2024 yılındaki yerel seçimler için flaş bir karar aldı. Partinin Genel Başkanı Ali Babacan,  81 ilde tek başına seçime girme kararı aldıklarını duyurdu.
Ali Babacan duyurdu! DEVA Partisi yerel seçimlerde...
Haberler / Politika
1 Ekim 2023 Pazar 10:47

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin tüzük kurultayında yerel seçim çalışmaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

BABACAN’IN KONUŞMASINDA ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR ŞÖYLEYDİ:

“Biz tarihin doğru tarafında yer aldık. Başaramadık. Evet, vatandaşlarımızın çoğunluğunun onayını alamadık. Talihsiz tartışmalar, tekil hırslar ve anlamsız kavgalar yüzünden vatandaşlarımız; Millet İttifakı’nın bu ülkeyi uyumlu bir şekilde yönetebileceğine inanmadı… İttifak doğruydu arkadaşlar. Yanlış olan, ittifak ruhunu anlamayanların yaptıklarıydı.”

“MİLLETİMİZ DEVA PARTİSİ’NE BU ÜLKEYİ YÖNETME YETKİSİNİ VERECEK”

“Seçimden bu yana, bizleri durmaksızın küçümseyerek, ‘15 vekil-15 vekil’ ağızlara pelesenk edildi. Ben, DEVA Partisi Genel Başkanı olarak, 15 vekil için mi buradayım? Siz 15 vekil için mi siyasete girdiniz? Yüzlerce insan hep beraber 15 vekil için mi bu devasa külliyatı hazırladık? Değerli arkadaşlarım, evelallah, bir gün gelecek, milletimiz DEVA Partisi’ne bu ülkeyi yönetme yetkisini verecek. Hiç kuşkunuz olmasın.”

“ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE ADAYLARIMIZI BELİRLEYİP KAMPANYAMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

“Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılına hep beraber damgamızı vuracağız. İl ve ilçe başkanlıklarımızdan gelen değerlendirmeleri de dikkate alarak DEVA Partisi, önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır. Çok hızlı bir şekilde adaylarımızı belirleyip kampanyamıza başlayacağız.”

“ALLAH’TAN BAŞKA HİÇ KİMSENİN ÖNÜNDE EĞİLMEYİZ”

“Biz, bir gün öyle, bir gün böyle konuşanların; dün savunduklarını bugün unutanların partisi değiliz. Ülkemizin tüm değerlerini sahiplenenlerin, diğerine saygıyı baş tacı edenlerin partisiyiz. Bizimiz alnımız açık, başımız dik. Hiç kimseyi aldatmadık. Hep doğruları söyledik. Montaj videolarla insanları kandırmadık. Tek kuruşluk kamu imkânı kullanmadık. Kendi bileğimizin gücüyle, alnımızın teriyle çalıştık. Bunun içindir ki biz, tam bağımsız bir siyasi partiyiz. Kimseye borcumuz yok. Allah’tan başka hiç kimsenin önünde eğilmeyiz.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi