İstanbul Gündemi

ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ’NDEN İYİ PARTİ’YE KATILDILAR

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Ekim 2020 Pazartesi 16:31

Ülke genelinde faaliyetlerini sürdüren İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor. Anadolu Birliği Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Ferhat Taşdemir, 50 kişilik yönetim kurulu ile birlikte İYİ Parti’ye katıldı.

 

İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen törene, İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı Sururi Karabal, İYİ Parti GİK Üyesi Celal Karapınar, İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Teşkilat Başkanı Selçuk Karasu ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Tören sonunda İYİ Parti ailesine katılan Ferhat Taşdemir’e üyelik rozetini İYİ Parti GİK Üyesi Celal Karapınar taktı.

 

KARABAL: “BU DAHA BAŞLANGIÇ”

 

Törende bir konuşma yapan Başkan Karabal, “Bugün, Anadolu Birliği Partisi’nin ilçe başkanını ve yönetimini aramızda görmemiz bir başlangıç. İnşallah bu teveccühlerin bundan sonra da artacağına inanıyorum. Çünkü diğer siyasi partiler ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onlara da çağrılarımız var. Bu ‘bayram sofrasında’ onları da görmek, Bağcılarımız’ı daha güçlü kadrolarla yönetmeye talibiz. 2023 hedefimiz var. Bu güçlü kadrolarla Bağcılar’ı almayı hedefliyoruz. Henüz belediye başkanı adayımız belli değil ama çalışmalarımız var. Meclis üyesi çalışmalarımız var. Şu anda isim vermemiz doğru değil. İstanbul İl Başkanımız’ın ‘çalışmalarınızı yapın’ talimatımız var. Meclis üyesi talebi olan arkadaşları üç yıla yayıp, tarayıp, verimli olacak, Bağcılar için oy getirip bize faydalı olacak arkadaşlarımızı aramızda göreceğiz” şeklinde konuştu.

 

KARAPINAR: “İYİ PARTİ TEK YUMRUK OLMAK DEMEKTİR”

 

İYİ Parti GİK Üyesi Celal Karapınar, “Ben buna birliktelik, bütünleşmek ve katkı sağlamak diyorum. Dinimizce de birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. İnanıyorum ki ülkenin gidişatından, ayrışmalardan, kutuplaşmalardan, ötekileştirmelerden, ülkenin iç, dış politikasından, ekonomisine, eğitiminden sağlığına, rahatsız olan herkesin tek yumruk olabileceği tek siyasi oluşum İYİ Parti’dir. Bugün yapılan bu hadise de bunun bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

 

KARASU:” MİLLETİN AYAĞINA GİDECEĞİZ”

 

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Teşkilat başkanı Selçuk Karasu yaptığı konuşmada, “Bizim hedefimiz ve amacımız, kalkınmacı bir politika izlemek, milliyetçi bir politika izlemek ve demokratik olmaktır. Ne mutlu ki bizlere bugün aramıza çok değerli insanlar katıldı. Bizim dava arkadaşlarımız oldular. İYİ Parti’ye büyük bir teveccüh var. Bizim kongremizdeki sloganımız ‘Millet Bizi Çağırıyor’du. Biz de milletin ayağına gideceğiz, o çağrıya cevap vereceğiz. Hep birlikte daha güçlü olacağız” ifadelerini kullandı.

 

TAŞDEMİR: “ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN İYİ PARTİ”

 

Anadolu Birliği Partisi’nden yönetim kurulu ile İYİ Parti’ye katılan Ferhat Taşdemir de “Neden İYİ Parti? Garibanı, esnafı düşünen yok. Biz halkız, halkın içindeyiz ve bunları kendimiz görebiliyoruz. Biz varlık da yokluk da gördük ama bu kadarını görmedik. Bu gidişata dur demenin zamanı geldi. Çünkü bizim çocuklarımızın geleceği, bizim için çok önemli. Sonuçta onlar için mücadele ediyoruz. Neden daha iyi bir gelecekleri olmasın? Bu yüzden İYİ Parti” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi