İstanbul Gündemi

ANTİK KENT AİZANOİ'DEKİ “SENFONİK TÜRKÜLER KONSERİ” TRT 2’DE 

Player yükleniyor...
Haberler / Kültür-Sanat
11 Haziran 2020 Perşembe 17:41

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2017 yılında 'ikinci Efes' olarak da adlandırılan Aizonai Atik Kenti’nde gerçekleştirilen “Senfonik Türküler Konseri” canlı performansıyla evlere konuk oluyor. Işıklandırmalarla birlikte muhteşem bir görsel şölene sahne olan ve dünyada bu ölçekte ayakta kalmış ve en iyi korunmuş Zeus Tapınağı’nın önünde düzenlenen konser 12 Haziran Cuma 20.00’de TRT 2’de müzikseverlerle buluşuyor.

Ankara’dan Erzurum’a Kütahya’dan Diyarbakır’a Hatay’dan Azerbaycan’a Anadolu ve Azeri ezgilerin tarihin atmosferinde Aizonai Antik kentinde izleyiciyle buluştuğu “Senfonik Türküler Konseri”nde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Şef Burak Tüzün yönetiminde sahne alıyor. Konserde Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği sanatçısı Nilgün Kızılcı’ya TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Zafer Albayrak eşlik ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi