İstanbul Gündemi

Arı Yetiştiriciliği kursu sertifika dağıtım töreni yapıldı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
18 Şubat 2017 Cumartesi 21:40

Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Arı Yetiştirciliği kursu sertifika töreni Belediye Başkanı İsmail Erdem´inde katıldığı törenle yapıldı.

16 Şubat Perşembe günü Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi´nde düzenlenen sertifika dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi  ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nce ortaklaşa olarak düzenlemiş olduğumuz arı yetiştiriciliği kurslarımız başarı ile sona ermiştir. Bu kurslar neticesinde arıcılığın daha verimli yapılması hedeflenmektedir.? dedi.

Arıcılığın hızla gelişmekte olan bir sektör olduğunu, eğitim alan kursiyerler sayesinde bu alanda kaliteli üretim artışı olacağını kaydeden Başkan Erdem, verilen eğitimle birlikte arıcılık sektöründeki insanların bu işi bilinçli bir şekilde yapacağını ve kaliteli ürün ortaya koyacaklarını ifade etti.

Yapılan Konuşmaların ardından eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan 70 kişiye sertifikaları takdim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi