İstanbul Gündemi

Arnavutköy Balaban Mahallesi Yenilendi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Temmuz 2017 Perşembe 18:01

Arnavutköy Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfalt kaplama işlemini tamamladı. Ayrıca Balaban Mahallesi´nin; cadde ve sokaklarında, yenileme çalışması yapıldı.

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan, cadde ve sokak asfaltlama işlemlerine tam gaz sürdürüyor. Ayrıca Arnavutköy Belediyesine bağlı Fen İşleri personeli ilçe genelinde asfaltlama öncesi cadde ve sokaklar stabilize serimi gerçekleştirerek, yollara asfaltlamaya hazır hale getiriyor.

Arnavutköy Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerde asfalt, parke, bordür ve stabilize çalışmasını sürdürüyor. Son olarak Balaban Mahallesi´nde çalışma yapan Arnavutköy Belediyesi, mahallenin cadde ve sokaklarını tamamen yeniledi. Balaban Mahallesinde asfalt ve mineralli yol içi parke çalışması öncesi 7 bin ton stabilize malzemesi cadde ve sokaklara serildi. Mahallenin dokusuna uygun olarak sokaklara 10 bin m2 mineralli yol içi parke döşeme çalışması yapıldı. Cadde ve sokaklara yapılan mineralli parke çalışmasının yanı sıra 2 bin 500 metre mineralli bordür çalışması ve 2 bin 700 ton da asfalt çalışması mahalleye uygulandı.

Çalışmalarla ilgili Balaban Mahalle sakinleri, memnuniyetlerini dile getirerek; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı´ya teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi