İstanbul Gündemi

Astrolog Nuray Sayarı’dan çarpıcı Türkiye tahminleri!

Ünlü astrolog ve yazar Nuray Sayarı, konuk olduğu Youtube kanalında çok dikkat çekici tahminlerde bulundu.
Astrolog Nuray Sayarı’dan çarpıcı Türkiye tahminleri!
Haberler / Güncel
26 Eylül 2023 Salı 10:12

Astrolog Nuray Sayarı, Evrim Akın'ın YouTube programına konuk oldu. Merkür gerilemesi ile ilgili merak edilenleri anlatan Sayarı, burçları nelerin beklediğini açıklarken Türkiye'nin geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü astrolog 'Türkiye'nin istikbali değişecek' diyerek tarih de verdi.

“BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜME VE DEĞİŞİME GİRİYORUZ”

Türkiye'nin geleceğine dair yorumlar yapan Sayarı, “ürkiye'nin istikbali değişecek' diyerek tarih verdi öngürülerini tek tek tek anlattı. Ünlü astrologun bu açıklamaları sosyal medyaya damga vurdu. Nuray Sayarı, 'Türkiye'de yer altı mücizeleri ortaya çıkabilir. Bir takım sandıklar ortaya çıkabilir. Hazineler çıkabilir. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak. 20-28 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de çok bomba haberler duyacağız. Yerden altın mı fışkırır. Petrol mü fışkırır bilemiyorum. Ama bu tarihler arası Türkiye çok büyük bir zenginliğe girecek. Bütün dünyanın da gözü ülkemizin üzerinde olacak. Bu tarihler çok bingo bir dönem. Türkiye'nin istikbali bu tarihlerde değişiyor. Büyük bir dönüşüme ve değişime giriyoruz” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi