İstanbul Gündemi

AVCILAR´DA DOLARINI BOZ, VATANINA SAHİP ÇIK´ SESLERİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
25 Aralık 2016 Pazar 23:04
Avcılar´da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı üzerine, Avcılar AK Parti İlçe Başkanlığı ve Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafindan ´Dövizini Bozdur´ kampanyası başlatıldı.
Yapılan bu kampanya çağrısının üzerine bir kuyumcu da ´500 Dolarını Bozdurana Tek Taş Gümüş Yüzük Hediye´ aflı kapmanya başlattığını ifade etti..
 
´15 TEMMUZ´U BAŞARAMAYANLARA BİR DARBE DAHA VURULMALI´
 
Avcılar´daki Merkez Camii önünde cuma namazı bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe ve Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kapusuz öncülüğündeki grup, 15 Temmuz´da amacına ulaşamayanlara bir darbe daha vurulması gerektiğini ifade etti.
 
´AVCILAR DOLARINI BOZ, VATANINA SAHİP ÇIK!´
 
´Avcılar dolarını boz, vatanına sahip çık´ diye slogan atılırken, bu içerikte dövizler de taşıyan gruptaki bir kuyumcu, en az 500 dolarını bozdurup makbuzunu getiren herkese Hızırbey Çarşısı´ndaki işyerinde tek taş gümüş yüzük hediye edeceğini söyledi. Bu ifadenin ardindan vatandaşlar kampayaya alkışlarla ve sloganlarla destek verdi. Daha sonra bir döviz bürosuna slogan atarak yürüyen grupta bulunan İlçe Başkanı Tepe ise 5 bin dolarını bozdurarak kampanyayı başlatan ilk adımı atmış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi