İstanbul Gündemi

Bağcılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi

Bağcılar’a bağlı Fatih Mahallesi Mehmet Akif Bulvarı’nda 33 yıl önce yapılan 3 bina, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. İlk aşamada binalardan bir kısmı kaldırım üzerinde olan 209 numaralı bina yıkıldı.
Bağcılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2023 Çarşamba 11:30

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında kentsel dönüşüm başvurularının arttığı Bağcılar’da çalışmalar hız kazandı.

TAHLİYE VE YIKIM İŞLEMİ 10 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

İlçenin 22 mahallesinde süren çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi Mehmet Akif Bulvarı’nda bulunan No: 209, No: 211 ve No: 211/1, 3490 ada, 3 parsel üzerindeki yapıların yıkım kararı alındı. 3 binadan bir kısmı kaldırım üzerindeki 209 numaralı olanı dün yıkıldı. Diğer iki binanın da tahliye ve yıkım işlemi 10 gün içerisinde tamamlanacak.

“RİSKLİ BİNALARI YIKIYORUZ”

Vatandaşlar için tehlike arz eden ve ulaşımın aksamasına sebep olan riskli yapıları yıktıklarını kaydeden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşlarla birlikte sürdürdüklerini ifade etti.

“YARISI BİZDEN”E EN BÜYÜK İLGİ BAĞCILAR’DAN

Özdemir ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi ‘Yarısı Bizden Kampanyası’na bina bazında İstanbul’da en büyük ilgiyi Bağcılar’ın gösterdiğini hatırlattı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi