İstanbul Gündemi

Ümraniye Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor

Ümraniye Belediyesi tarafından gençler için hizmete açılan spor okulunda eğitim alan yüzlerce genç, derece yaparak üniversitelere girme hakkı kazandı.
Ümraniye Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2023 Çarşamba 09:03

Spor yöneticiliği, antrenörlük, egzersiz ve spor sağlığı gibi alanlarında okumak isteyen gençlerin girdiği spor okulunda, antrenman ve spor mülakatları profesyonel eğitmenler eşliğinde hazırlık yapılıyor.

SPOR OKULLARI 9. YILA GİRDİ

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu, beden eğitimi öğretmenliği, antrenörlük eğitimi, spor yöneticiliği, egzersiz ve spor sağlığı gibi alanlarda okumak isteyen yüzlerce genç istedikleri bölümleri kazanabilmek için Ümraniye Belediyesi tarafından açılan spor okullarında eğitim görüyor. 9’uncu yıla girdiği belirtilen Ümraniye Belediyesi Hazırlık Kurslarında spor liseleri, bekçilik, polislik ve askerlik mesleğine girişte uygulanan spor mülakatına hazırlanan gençler de bulunuyor.

“24 BRANŞTA SPORCUMUZ VAR”

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer, “Ümraniye Belediye Spor kulübümüz olarak yaklaşık 24 branşta bine yakın sporcumuz var. Şu anda bulunduğumuz kapalı spor salonu içerisinde de BESYO sınavlarına ve spor lisesi, polis lisesi sınavlarına girecek olan öğrencilerimizi burada yetiştiriyoruz. Burada 287 tane sporcumuz var. Sınav sürecimiz başladı ve bizim vermiş olduğumuz eğitimlerden gerek BESYO sınavlarını kazanan birçok öğrencimiz var. Ben bu noktada heps ile gurur duyuyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi