İstanbul Gündemi

Bağcılar’da on binlerce genç konserle coştu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ekim 2022 Çarşamba 12:32

Bağcılar Meydanı’nı dolduran on binlerce kişi, Ceceli’nin şarkılarıyla duygusal anlar yaşarken Canbay&Wolker’ın performansıyla da doyasıya eğlendi.

Hem duygusal hem eğlenceli anlar yaşandı

Daha sonra sahneye çıkan sanatçılar, ilçe sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ceceli, söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilerin kalbine dokunurken Canbay&Wolker da hareketli şarkıları ve performansıyla coşku tavan yaptı. Hem duygusal hem de eğlenceli bir hafta sonu geçiren Bağcılarlılar, konserden dolayı Özdemir’e teşekkürlerini iletti. Konser sonunda Özdemir, sanatçılara çiçek takdim etti.

“Gençlerle alakalı ne yapılması gerekiyorsa sizler için hayata geçireceğiz”

Kendisinin de Bağcılar’da büyüyen bir kişi olduğunu söyleyen Özdemir, “Sizlerin isteklerini, beklentilerini, gelecekle ilgili ümitlerini çok iyi biliyorum. Sizi en iyi ben anlarım. İlçemizin, ülkemizin, hepimizin geleceği için hep birlikte çalışacağız. Birlikte yol yürüyeceğiz. Gelecekle ilgili beklentilerinizi ve düşüncelerinizi mutlaka bekliyorum. Bize bildirin. Gençlerle alakalı ne yapılması gerekiyorsa sizler için hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi