İstanbul Gündemi

Bağcılar’da Yaz Spor Okullarına görkemli kapanış

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ağustos 2022 Pazartesi 11:32

Bağcılar Belediyesi’nin öğrencilerin tatil dönemini verimli geçirmesi için düzenlediği Yaz Spor Okulları sona erdi. 6 hafta süren etkinlikte; öğrenciler, futboldan basketbola voleyboldan satranca kadar farklı branşlarda yer alan aktivitelerden 6 bin 200 öğrenci faydalandı.

Gösteriler nefes kesti

Mahmutbey Stadyumu’nda gerçekleşen kapanış programına her yaştan ve kesimden vatandaş akın etti. Stadyumu dolduran ilçe sakinleri, ailece güzel bir gün geçirdi. Alanda tırmanma duvarından canlı langırta, air hokeyden sumo güreşine kadar farklı içerikte aktiviteler yer aldı. Çocuklar, kendileri için hazırlanan bu ortamda eğlenceli dakikalar geçirdi. Eğlence ve sporun bir araya geldiği etkinlikte Karizma Basket Show’da nefes kesen gösteriler sergilendi.

Kıran kırana mücadele oldu

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte spor, müzik, sinema ve dijital medyanın ünlü isimleri şöhret karması futbol maçında karşı karşıya geldi. Heyecanlı dakikaların yaşandığı maçta Bağcılarlı vatandaşlar hem maç izledi hem de eğlenceli zaman geçirdi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi