İstanbul Gündemi

Bahadır Erdem: ‘‘Bizim bütün amacımız halkımıza hizmet etmektir’’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Ağustos 2021 Cumartesi 00:26

Point Otel Barbaros’ta gerçekleşen programın açılış konuşmasını İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal yaptı.

Şişli deyince herkesin aklına Osmanbey, Nişantaşı ve Teşvikiye gibi yerlerin geldiğini ancak ilçenin yalnızca bu bölgelerden oluşmadığını dikkat çeken Başkan Ünal, bazı mahallelere itfaiye ve ambulansın giremediğini söyledi.

ÜNAL: ‘‘ŞİŞLİ’NİN BİRÇOK MAHALLESİNDE İMAR VE YAPILAŞMA SORUNU VAR’’

Ahmet Ünal, şunları söyledi: “Şişli deyince herkesin aklına Mecidiyeköy, Osmanbey, Nişantaşı ve Teşvikiye geliyor. Ancak Şişli o Şişli değil, asıl arka mahalleleri gerçek Şişli. Mesela Gülbahar Mahallemiz var, bu mahallemizde itfaiye ve ambulansın giremediği sokaklar var. Güneşin giremediği evler var. İlk depremle birlikte çok büyük sorunların yaşanacağı bir mahallemiz. Sonra onun yanından Mecidiyeköy’e geçelim, burada da mülkiyetle ilgili sorunlar var. Mecidiyeköy için İstanbul’un göbeği dersiniz ama bakıyoruz ki orada da çok katlı kaçak binaların olduğunu görüyoruz. Bunların yanında İzzetpaşa ve Kuştepe gibi mahallelerimizde de imar, kentsel dönüşüm, yapılaşma gibi sorunlarla karşılaşıyoruz”

KAVUNCU: ‘‘YAPTIĞIMIZ HER ZİYARET, SORUMLU OLAN KİMSELERİ DE HAREKETE GEÇİRİYOR’’

Daha sonra konuşan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana tüm Türkiye’yi karış karış gezdiklerini ve konuşmaktan çok vatandaşları dinlediklerini ifade etti. Kavuncu, “İYİ Parti olarak sahadayız. Bütün birimlerimiz il ve ilçe teşkilatları, genel merkez şu anda Türkiye’yi karış karış geziyor ve dinliyor. Dinlediğimiz her bir cümle bize yön ve ışık veriyor. Biz bunu çok önemsiyoruz. Muhtarlarımızla da muhakkak bir araya geliyoruz. Bunun iki sebebi var; 1, sizler seçilmiş kişilersiniz. O mahallede siyasi görüş ne olursa olsun herkesin gönlünü ve teveccühünü almış ve insanlara objektif bakabilen kurumlarsınız. 2’incisi ise sizlerden çok faydalı bilgiler alıyoruz. Şunu fark ediyoruz; biz bir iktidar partisi değiliz, ancak yaptığımız her ziyaret sorumlu olan insanları da harekete geçiriyor. Çünkü bizim bir mahalledeki bir probleme dair çabamızın görülmesi, ilgili kişilerin daha hızlı hareket etmesine neden oluyor. Rekabet güzeldir! Bu rekabet zamanla daha iyi hizmet getirir” diye konuştu.

ERDEM: ‘‘İYİ PARTİ, VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYOR’’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ise Buğra Kavuncu’dan sonra yaptığı konuşmada halkın sorunlarını anlamaya ve anlatmaya çalıştıklarını, nasıl yardım edebilirizi tartıştıklarını söyleyerek; “İlçe başkanlarımız bizi sizlerle buluşturuyor ama şu kadarını söylemeliyim ki 1 aydan beri İstanbul’dayız. İstanbul’un mahallelerinin aralarına girip o mahallede yaşayan mahalle sakinleriyle bire bir konuşabildiğim için kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim bütün amacımız İYİ Parti olarak halka hizmet etmektir. Biz aslında çok yeni bir partiyiz. Sizlerde biliyorsunuz ki biz yeni olsak da çok tecrübeli bir devlet insanına sahibiz. Buda bizim büyük bir şansımız. Yeni bir partiyiz ancak Türkiye’de 20 yıla yakın olan siyasi düzeni gerçekten değiştiren bir partiyiz. Şimdi de burada siz değerli muhtarlarımızla beraberiz. Sizler birebir vatandaşlara ulaşan insanlarsınız. Sizin bilgileriniz, sizin muhtar olduğunuz mahallenizin ihtiyaçları ve yine muhtar olarak yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak bizler için çok kıymetli. Biz sizden bunları öğrendiğimiz kadar çözüm üretmeye çalışıyoruz ve aynı zamanda sizlere de yardım etmeye çalışıyoruz. Bugün konuşmaya geldiğimiz bir gün değil sizi dinlemeye geldiğimiz bir gündür” şeklinde konuştu.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi