İstanbul Gündemi

Bahar Feyzan’dan Tuncay Özkan’a yanıt! ‘Kendisinin haberi olmadan...’

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
19 Mayıs 2023 Cuma 11:02

Dün akşam konuk olduğu Habertürk'te Kübra Par'a açıklamalarda bulunan Tuncay Özkan, hakkındaki iddialara cevap verdi.

TUNCAY ÖZKAN: “BENİM AJANSIM VE TELEVİZYON KANALIM YOK”

KRT TV ve ANKA Haber Ajansı’nın kendisine ait olmadığını söyleyen Özkan, “1982 yılından beri medyanın içindeyim. Bu arkadaşlarımın çoğu benimle çalıştı. ANKA Ajansı'nın sahibi olan Ali Fırat Atabaş, benimle çalışmış bir arkadaş. Ali Fırat benim çok sevdiğim kardeşim. Bütün verileri koyu. O söylese dahi benim böyle ajansım ve televizyon kanalım yok. Ben CHP'de sorumluluk alanı medya ve iletişimden sorumluluğundayım. Veriyle ilgili başka bir arkadaşım sorumlu” dedi.

BAHAR FEYZAN: “PARTİDEN DE İSTİFA EDİN”

Twitter’dan Özkan’a cevap veren Feyzan, “Tuncay Özkan şuan Habertürk'de canlı yayında. ANKA Haber Ajansı'nın kendisine ait olmadığını söylüyor. Hatta arada ağlıyor da... Haberimin arkasındayım KRT TV ve ANKA HABER AJANSI, Tuncay Özkan'a aittir. Kağıt üstünde; eski bilgi işlemcisi ve TV'de alelade çalışan kişiler bir anda TV ve haber ajansı sahibi olamayacağı gibi. KRT TV ve ANKA'da kendisinin haberi olmadan kuş uçmuyor... Sadece milyonlarla değil Türkiye'nin geleceğiyle de oynuyorsunuz... Ağlamayın, dik durun milletvekilliğinden de, partiden de istifa edin” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi