İstanbul Gündemi

Baharın gelişine özel 2 festival

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
28 Nisan 2023 Cuma 16:44

Givin, Bi Kutu Kombin stilistleri danışmanlığında, farklı alışveriş ve deneyim kurguları içeren ‘Davetlere Hazırlık Günleri’ etkinliği ile sivil toplum kuruluşlarına destek olurken, Retro Lunapark’ta gerçekleşecek ve birbirinden özgün markaların yer alacağı ‘Açık Hava Alışveriş Festivali’ ile de misafirlerini, baharın gelişini keyifli atölyeler eşliğinde kutlamaya davet ediyor.

7’DEN 77’YE FESTİVAL

Festival, 28-30 Nisan tarihleri arasında Retro Lunapark’ta gerçekleşecek Açık Hava Alışveriş Festivali ile Akasya, misafirlerine pek çok markanın birbirinden özgün ürünlerinin yer alacağı, baharın gelişinin keyifli atölyeler eşliğinde kutlanacağı bir atmosfer sunacak. Festival alanında gerçekleşecek ücretsiz atölye çalışmaları ve söyleşiler ile hem yetişkin hem de minik ziyaretçiler eğlenceye ve alışveriş keyfine doyacak.

TAKIDAN ÇANTAYA, AKSESUARDAN GİYİME...

Takıdan çantaya, aksesuardan giyime farklı kategoriden ürünlerin yer alacağı festivalde en beğenilen tasarımlarıyla Petunia by Tuğçe, sezonun trend gümüş takılarıyla Ays Gümüş, en özel ürünleriyle Ostwint, geleneksel Türk baklava lezzeti ile Babazade Baklava, şık ve renkli ürünleriyle Respira Desing Co, sezonun sevilen parçaları ile Mie Official yer alacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi