İstanbul Gündemi

Bahçeli’den 6’lı masaya çağrı! ‘Sayın Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Ocak 2023 Pazar 14:06

MHP lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TSK komuta kademesi ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'eşit imza' açıklamalarına tepki gösterdi.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Hep birlikte Türkiye olduğumuzu bir kez daha ispat ve ilan edeceğiz. Birlikten hasıl olan nasıl bir kuvvet doğduğunu beraberce göstereceğiz. Bizi bilenler bilir, biz kendimiz için hiçbir şey aramayız, istemeyiz, dilemeyiz. Mevzubahis Türkiye olduğunda ise gözümüz hiçbir şeyi görmez. Seçimler için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir. Türk milleti 2023 seçimlerinde geçmişin dürüst muhasebesini yaparak geleceğini oylayacaktır. Tüm dünya adeta nefesini tutmuş, 2023 seçimlerine kilitlenmiştir.”

“Altılı masa darmadağındır”

Bu sistemin ikinci 5 yıllık dönemi çok daha iyi olacaktır. 'Tek adamlık' yaftası vurmak soysuz bir saptırmadır. Sürekli istikrarsızlık, sürdürülebilir düzensizlik, yaygın kaos, dinmeyen siyasi ve ekonomik fırtınalar alayının ümididir. Altılı masa darmadağındır. Her bir parti kendi çıkarının peşine düşmüştür. Serok Ahmet, pazarlık gücünü yükseltmek, 'ne alırsam kâr' mantığıyla altılı maslanın başlıca hizip odağına dönüşmüştür. Bu koltuk sevdalısı, 'Altılı masanın cumhurbaşkanı kendi kararını uygularım derse kriz çıkar, o cumhurbaşkanı Meclis desteğini kaybeder ve ülke yeniden seçime gitmek zorunda kalır' demek suretiyle potansiyel zehrini kusmuştur. Altılı masa şimdiden kriz girdabına yuvarlanmıştır, vaatleri krizdir. Yüzde 50'yi aşan bir oy alan cumhurbaşkanıyla yüzde 0 bilmem kaç bir parti liderinin aynı imza yetkisine sahip olacağını iddia etmek demokrasiyi ve millet iradesini hiçe saymaktır.”

“Kılıçdaroğlu bırak bu işleri, sende bir yol olmaz, çevrenden hayır gelmez”

Serok Ahmet'in 'Siyaseti bu çokbilmişlere bırakalım. Biz çıkalım madem masadan' sözleri altılı masanın iflas beyanıdır. Zillet partilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ne siz meşgul olun ne de milletimizi meşgul edin. Anlaşılan bu yükün altından kalkamayacaksınız. Gelin vazgeçin bu sevdadan, siz de Türkiye'ye destek verin. Milletvekilliği seçimlerine adaylarınızı gösterek girin. Ancak cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Sayın Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım. Sayın Kılıçdaroğlu bırak bu işleri, sende bir yol olmaz, çevrenden hayır gelmez.”

“Askerimizin üniformasını Orta Doğu üniformalarına benzeten Kılıçdaroğlu edepsizdir”

“Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını haklı şekilde alkışlayan TSK komuta kademesine yönelik Kılıçdaroğlu'nun su katılmamış ayıbıdır. TSK'ya yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Kahraman Türk askerimizin üniformasını Orta Doğu üniformalarına benzeten Kılıçdaroğlu edepsizdir. Hiçbir Türk askeri cepheden kaçmamıştır, aksini iddia eden Kılıçdaroğlu müfteridir. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi