İstanbul Gündemi

Bakan Soylu’dan Sarıyer'de genç çifte ‘TOGG’ jesti!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
2 Mayıs 2023 Salı 19:07

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçmenlerle bir araya gelmeye devam eden Bakan Soylu’ya; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, BBP Sarıyer İlçe Başkanı Gencay Çiftçi, DSP Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

“TÜRKİYE ÖYLE BİR NOKTAYA GELDİ Kİ BIRAKIN ABD’NİN BÜYÜKELÇİSİNİ ABD’NİN BAŞKANINI BİLE SALLAMIYOR”

ABD Başkanı Biden’a sert sözlerle yüklenen Bakan Soylu, “Biden’ın 2019’daki açıklaması yeniden paylaşıldı. Ne diyor orada? ‘Türkiye burnunu çok büyüttü. Doğu Akdeniz’de gaz aramaya başladı. Tayyip Erdoğan’a bunun hesabını darbeyle sormak istedik soramadık, seçimlerde soracağız’ diyor. Ey ABD Başkanı sana buradan söylüyorum. Bu millete hesap sorabilecek endam da yok, boy da yok, güç de yok sende. Eskiden ABD büyükelçileri Türkiye ile ilgili bir söz söylediği zaman Türkiye’nin endişesi artar, yöneticilerin bacakları titrerdi. ‘Acaba başımıza bir şey mi gelecek?’ derlerdi. Tayyip Erdoğan’ın yönettiği Türkiye öyle bir noktaya geldi ki bırakın ABD’nin büyükelçisini ABD’nin Başkanını bile sallamıyor” dedi.

“FERAHEVLER’DEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇIKACAK, KEMAL’E DE MİLLET BAY BAY DİYECEK”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da yüklenen Soylu, “Tayyip Erdoğan geldi İstanbul’u gül bahçesine döndürdü. Tayyip Erdoğan’a millet gönlünü İstanbul’a yaptığı hizmetlerden hizmetlerle verdi. Peki, 4 yıldır İstanbul’da CHP’li belediye var mı? Bunlar hayatınıza dokunacak hangi hizmeti yaptı? Biri çıkıp desin ki burada yalan söylüyorsunuz. Vaatlerinin yüzde 86’sını yerine getiremediler. Çünkü akılları başka yerde. Sen İstanbul’u yönetememişsin üstüne başka elbiseler giymeye çalışıyorsun. Evliya Çelebi eğer bu dönemde yaşamış olsaydı Ekrem İmamoğlu’nu gördüğü zaman kenara çekilir ‘Kardeş ben yazmayım, sen o kadar çok dolaşıyorsun ki sen yaz ben utanıyorum’ derdi. Allah nasip edecek 14 Mayıs’ta Ferahevler’den Recep Tayyip Erdoğan çıkacak, Kemal’e de millet bay bay diyecek” ifadelerini kullandı.

“BİZE GÜVENİN VE İTİMAT EDİN”

Türkiye’nin terör örgütlerine büyük darbeler vurduğunun altını çizen Bakan Soylu, “Biliyorsunuz, yurt içinde 86 tane terörist kaldı, Mardin'de de 11 tane terörist var. Biraz önce Jandarma Genel Komutanımız ve Mardin Valimizle görüştüm. Evladımızın kanı yerde kalmadı. Evlatlarımız intikamını aldılar. Onu şehit eden, biraz sonra sarı torbaya girer. Hem de evladımızı şehit ettiği silahıyla beraber yakalandı ve sarı torbaya girecek halde. Biz PKK'nın canına ot tıkadık. Biz sadece onları kendi sınırlarımız içerisinden değil, Suriye'den ve Irak'tan temizlemezsek namerdiz. Buradan Süleyman Soylu olarak söz veriyorum. Teröre nasıl diz çöktürdüysek, aynen uyuşturucuya da öyle diz çöktürmezsek namerdiz. Bize güvenin ve itimat edin” şeklinde konuştu.

SOYLU'NUN TOGG'U GELİN ARABASI OLDU

Bakan Soylu'nun konuşmasının ardından alandaki platformda Merve Kaymak ve Barış Tekeş çiftinin nikahı kıyıldı. Soylu'nun TOGG marka makam aracı, gelin arabası olarak kullanıldı.

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi