İstanbul Gündemi

Başkan Ömer Faruk Yazıcı’dan ‘ekonomi’ vurgusu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
1 Mayıs 2023 Pazartesi 23:42

14 Mayıs seçimlerinden sonra Türkiye’de gelir adaletinin sağlanacağını ve Türkiye ile birlikte milletin de ekonomik yönden güçlü olacağını söyleyen Başkan Yazıcı, “Türkiye’de her bir vatandaşına imkan sunan adil devlet olacak” ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

“Geçmiş seçimlerde AK Parti’ye oy vermiş değerli dostum; bu iktidar senden Cumhuriyet tarihinde hiç kimseye vermediğin geniş yetkiler istedi, sen de verdin. Çünkü Türkiye’yi güçlendireceklerini vadetmişlerdi. Şimdi bu iktidar ülkemiz güçlü diyor. Biz de öyleyse neden milletimiz geçim sıkıntısı çekiyor diye soruyoruz. Mademki ülkemiz güçlü öyleyse neden zenginler azınlıktayken yoksullar çoğunlukta? Mademki ülkemiz güçlü öyleyse neden hâlâ asgari ücret açlık sınırının altında?”

“MİLLETİMİZİN KENDİSİ BU KADAR GÜÇSÜZKEN BİR ÜLKE HİÇ GÜÇLÜ OLUR MU?”

“Mademki ülkemiz güçlü öyleyse gençlerimiz neden işsiz ve neden iş bulmak umuduyla yurtdışında yaşama hayalleri kuruyor? Hatta mademki ülkemiz güçlü öyleyse neden bu iktidar umut değil de korku aşılıyor? Güçlü ülkeler milletini bayrak düşecek diye korkutur mu? Güçlü ülkeler milletini bazı haklarını kaybedersin diye korkutur mu? Adalet mekanizmamız, kurumlarımız, ekonomimiz, hak ve özgürlükler ve milletimizin kendisi bu kadar güçsüzken bir ülke hiç güçlü olur mu?”

“İNSANIMIZ EKONOMİK YÖNDEN GÜÇLÜ OLACAKTIR”

“Gelin; kazanımlarımızdan, özgürlüklerimizden, haklarımızdan, yarınlarımızdan, ekonomimizden emin olduğumuz “Gerçekten Güçlü Türkiye”yi hep birlikte kuralım. Gerçekten Güçlü Türkiye’de işinde ehil olan herkes hak ettiği işi alacağından emin olacaktır. Gerçekten Güçlü Türkiye’de güç sahibi kişiler değil; devletimizin kurumları olacaktır. Gerçekten Güçlü Türkiye’de yandaşlarına değil; her bir vatandaşına imkan sunan adil devlet olacaktır. Gerçekten Güçlü Türkiye’de ülkemizin imkanları milletimize adil paylaştırılacak, insanımız ekonomik yönden güçlü olacaktır.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi