İstanbul Gündemi

Başakşehir Belediyesi’ne 'Akıllı Şehir Uygulamaları' ödülü!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
2 Kasım 2022 Çarşamba 13:16

Hayata geçirdiği başarılı projelerle bilinen Başakşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde yeni bir ödül kazandı. 

'SESİMİZİ HER YERDE DUYURMAYA BAŞLADIK'

Törende konuşan konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, 'sıfır atık güzel gelecek' sloganıyla projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. 
Ödüle layık görülmekten mutluluk duyduğunu anlatan Kartoğlu, “Akıllı şehir uygulamaları kategorisinde ödül kazandık. Artık her yerde sesimizi duyurmaya başladık. Bu sesin ödüllendirilmesi çok güzel ve anlamlı. Tüm dünya bu sesi duyacak. Her projemizde yaptığımız gibi, yine el ele verdik, birlikte başardık. Zira bu ödül, ete kemiğe büründürdüğümüz sıfır atık projemizi ve geri dönüşüm alanındaki çalışmalarımızı da taçlandırdı.' dedi. 

'ATIKLARI EKONOMİYE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Başkan Kartoğlu, daha güzel ve daha yaşanabilir bir dünya hedefiyle çalışmaya devam edeceklerini aktararak, şöyle devam etti:
'Başakşehir Belediyesi olarak hedefimiz, sıfır atığı ve geri dönüşümü teknik bir proje olmaktan çıkarmak ve bir yaşam kültürüne dönüştürmek. Bu hedefimiz doğrultusunda her zaman çalışmaya, üretmeye ve sıfır atık bilinciyle dönüştürülebilir atıkları ekonomimize geri kazandırmaya devam edeceğiz.'

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi