İstanbul Gündemi

Sarıyer'in DEVA'sına ziyaret!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
1 Kasım 2022 Salı 18:59

Sarıyer‘de yaptığı başarılı çalışmalar dikkatleri çeken DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı‘na ziyaretler eksik olmuyor. İlçede çok sayıda kişi ve kurum yetkilisi, sık sık başkanlığı ziyaret ediyor. 
Son ziyaret ise Kireçburnu Mahalle Muhtarı Çağlar Coşkun tarafından gerçekleştirildi. 

'PARTİMİZİN ÇALIŞMALARI DİKKAT ÇEKİYOR'

Ziyarete ilişkin konuşan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Sarıyer İlçe Başkanı Bilal Çelik, partilerine olan ilginin her geçen gün daha da artarak devam ettiğini söyledi. 
Yaptıkları çalışmaların her kesim tarafından dikkatle takip edildiğini dile getiren Çelik, 'Partimizin sesini tüm Sarıyer‘de duyurmak istiyoruz. Her gün vatandaşlarımıza dokunmak için çalışıyoruz, geziyoruz, faaliyet yapıyoruz. Bu da vatandaşlarımızın dikkati çekiyor.' dedi. 

'SARIYER‘DE BİZE ÇOK İLGİ VAR'

Başkan Çelik, Sarıyer‘de partilerine yoğun ilgi olduğunu ifade ederek, 'Çalışmalardan fırsat bulduğumuz zaman bize yapılmak istenen ziyaretlere zaman ayırıyoruz. Son olarak da Kireçburnu Mahalle Muhtarı sayınÇağlar Coşkun partimizi ziyaret etti. Kendisiyle oldukça verimli bir görüşme yaptık. Biliyorsunuz muhtarlar mahallenin kalbidir. Bu yüzden çok değerli bir ziyaret olarak görüyoruz. Bu anlamlı ziyareti için kendisine teşekkür ederiz.' şeklinde konuştu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi