İstanbul Gündemi

Başkan Ahmet Poyraz muhtarlarla bir araya geldi

Çekmeköy’de görev yapan mahalle muhtarı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ev sahipliğinde gerçekleşen 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama organizasyonunda bir araya geldi.
Başkan Ahmet Poyraz muhtarlarla bir araya geldi
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ekim 2023 Cuma 09:44

Çamlık Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen organizasyona Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve 21 mahalle muhtarı katıldı. İlçede yapımı tamamlanan, devam eden ve planlana çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Poyraz daha sonra muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

“TÜM MUHTARLARIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz programında ardından muhtarlara hediyelerini takdim etti. Başkan Poyraz, “Bugün bir araya geldiğimiz muhtarlarımızı bu özel günde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yıl içerisinde çeşitli programlarda ile muhtarlarımız ile bir araya geliyor gelen talep ve isteklerimiz doğrultusunda hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Bu özel gün vesilesi ile 21 mahallemiz başta olmak üzere vatandaşlarımıza hizmet etmek için mücadele eden tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi