İstanbul Gündemi

Başkan Aydıner’den İmamoğlu’na sert tepki! ‘Bizi özgürce eleştirebileceksiniz diyenler...’

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile Bayrampaşa’daki pazarcı esnafıyla tartışan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.
Başkan Aydıner’den İmamoğlu’na sert tepki! ‘Bizi özgürce eleştirebileceksiniz diyenler...’
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:45

İmamoğlu’nun pazarcı esnafıyla sözlü diyaloğa girdiği anların videosunu  Twitter hesabından yayınlayan Aydıner, “Belediye başkanı ve ilçe teşkilatı olarak Mehmet kardeşimin yanındayız” dedi.

“İSTANBUL’U UNUTANLARI, İSTANBUL UNUTMAZ!”

Tartışmanın ardından şikayetçi olduğu esnafın karakola götürülmesine tepki gösteren Aydıner, “Bu ne yaman çelişkidir. Kendisini “Sevgi Pıtırcığı” olarak tanımlayanlar, CHP iktidarında bizi özgürce eleştirebileceksiniz diyenler bugün Bayrampaşa’da Pazarcı Mehmet kardeşimizin serzenişine sert bir üslup ile tepki veriyor. Yıllardır pazarcılık yapan, pazar esnafı tarafından sevilen çalışkan ve alın teri için çalışan Mehmet kardeşim haksız yere karakola aldırılıyor. Belediye başkanı ve ilçe teşkilatı olarak Mehmet kardeşimin yanındayız. İstanbul’u unutanları, İstanbul unutmaz!” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde Bayrampaşa'daki pazar ziyaretinde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, bir esnaf, " PKK'lılar gelmesin, PKK'yla olanları istemiyorum" sözleriyle tepki gösterdi. Pazar esnafıyla sert bir tartışmaya tutuşan İmamoğlu, esnafa “Sen ahlaksızsın, sen rezilsin” dedi. Daha sonra İmamoğlu’nun şikayetçi olduğu esnaf polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. İfadesi alınan esnaf serbest bırakıldı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi