İstanbul Gündemi

Ümraniye'de her yer kırmızı beyaz

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:14

Sporcuların ve diğer vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da gençlerle birlikte en ön safta yer aldı. Mehter takımı eşliğinde marşlar söyleyerek yürüyen vatandaşlar, konser alanında yürüyüşü sonlandırdı. Kutlamalar kapsamında sahne alan İlyas Yalçıntaş’ın şarkılarına alandaki onlarca genç hep bir ağızdan eşlik etti.

“ÜMRANİYE’DE 120 BİNE YAKIN GENCİMİZ VAR”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde gençlerle birlikteyiz. Gençlerin tutkun olduğu İlyas Yalçıntaş da bizimle birlikte. Gençlerimizi seviyoruz, Ümraniye’de de 120 bine yakın gencimiz var. Bu sebeple onlara spor, müzik, sanat, kütüphane, seyahat gibi birçok etkinlik sağlıyor ve onlarla beraber oluyoruz. Bugün onların bayramı, Gazi Mustafa Kemal Paşa Samsun’a çıkmasıyla gençliğe, gençlik bayramını hediye etti. Dünyada gençlik ya da çocuk bayramı olan başka yerler var mı? Sadece Türkiye’de var. Bu günler çocuklarımıza motivasyon sağlıyor, ruhlarını okşuyor, onlara Çanakkale ve Türk milletinin ruhunu, Türkiye’nin ne olduğunu öğretiyor” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi