İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu ‘14 Mayıs seçimlerinde bu kötü düzen değişecek’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:54

“HAYAT PAHALILIĞININ VE YOKSULLUĞUN SORUMLUSU İKTİDAR”

“Türkiye’de yaşanan yoksulluğun tek sorumlusu mevcut iktidar. Hayat pahalılığının ve yoksulluğun sorumlusu iktidar, 20 yıldır yapmadıkları için bugün oy istiyor. 20 yılı aşkın iktidarlarında ülkeyi daha da yoksullaştırdılar. Vatandaşı kuru soğana muhtaç ettiler. İşsiz bırakılan gençlerin umutlarını çaldılar. Bugün ‘mülakatı kaldıracağız’ diyorlar. 20 yıldır neden kaldırmadınız?”

“DEMOKRASİYİ SAVUNMAKTAN GERİ DURMAYACAĞIZ”

14 Mayıs seçimleri kişisel ya da parti hesapları yapma günü değil; devletimizin gerçek beka sorunu olan demokrasiyi yaşatma mücadelesi günüdür. Her türlü telkine, tahrike, tehdide karşı hukuku, demokratik hukuk devletini, demokrasiyi savunmaktan geri durmayacağız. Dinimizin, dini kurumlarımızın yok edileceğine dair asılsız ithamda bulunanların tek niyeti kendi iktidarlarını korumaktır. Yıllardır yaptıkları ve yapmadıklarıyla hem dinimizi istismar ediyorlar hem de insanlarımızı yüce dinimizden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 14 Mayıs seçimlerinde bu kötü düzen değişecek.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi