İstanbul Gündemi

Başkan Güveloğlu ‘Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye’ye bahar gelecek’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:11

“HALKIMIZ BIKMIŞ VE USANMIŞ DURUMDADIR”

“Artık seçime sayılı saatler kaldı. Milyonlarca yurttaşımız demokratik hakkını kullanmak, milletin iktidarını sağlamak, daha aydınlık bir Türkiye’yi inşa etmek için sandığa gidecek. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlarken milletimiz sandıkta bir karar verecek. Bu süreçte gerçekten sahada adım atmadık, sıkmadık el bırakmadık. Çalışmalarımızda gördük ki halk artık değişim istiyor. Ekonomiden, yolsuzluktan, liyakatsizlikten, ötekileştirilmeden halkımız bıkmış ve usanmış durumdadır.”

“YURTTAŞLARIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA GÜVENİYOR”

“Yurttaşlarımız bizlere, Cumhurbaşkanı Adayımız v3 Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na oldukça güveniyor. Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs seçimlerinde rekor bir oy alacağına inanıyorum. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Türkiye’nin her bir köşesine baharlar gelecek.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi