İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu: ‘Regaip Kandili çalışan Müslüman kardeşlerimize kurtuluş olsun’

Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Regaip Kandili’nin çalışan Müslüman kardeşlerimize kurtuluş olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” açıklamasında bulundu.
Başkan Çakıroğlu: ‘Regaip Kandili çalışan Müslüman kardeşlerimize kurtuluş olsun’
Haberler / Politika
11 Ocak 2024 Perşembe 17:09

“İLAHİ RAHMET VE MAĞFİRETE MAZHAR OLMAYI DİLİYORUM”

İnsan olmanın özünü oluşturan sevgi, merhamet, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı mübarek üç ayların ilki olan Recep ayının müjdecisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Duaların geri çevrilmediği, manevi duygularımızın zirveye ulaştığı böyle müstesna geceleri hakkıyla eda ederek ilahi rahmet ve mağfirete mazhar olmayı diliyorum.”

“MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE KURTULUŞ OLMASINI ALLAH’TAN NİYAZ EDİYORUM”

“Bu gecenin ve mübarek üç ayların, millet olarak birbirimize kenetlendiğimiz, kırgınlıkların son bulduğu, kadim medeniyetimizden gelen faziletle hareket edeceğimiz güzel günlere vesile olacağına inanarak; dünya üzerinde mazlum ve mağdur tüm insanlara ve özellikle Gazze’de aylardır süren bombardıman altında hayatta kalmaya çalışan Müslüman kardeşlerimize kurtuluş olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi