İstanbul Gündemi

BAŞKAN CEM KARA ENGELLİLER FARKINDALIK PROGRAMINA KATILDI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
8 Haziran 2017 Perşembe 00:01

Çatalca Kaymakamlığı Engelliler Eğitim ve Toplum Destek Merkezi ve Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Farkındalık Programı etkinliği Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Salonunda saat 13:30´da gerçekleştirildi.

Toplumun engellilere bakışını ele alan programa Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı Abdülvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çatalca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak, İlçe Halk Eğitim Müdürü Taner Çelenk, Daire Müdürleri, engelli yakınları ve vatandaşlar katıldılar.

Program 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından işaret dili ile de tercümesi yapılarak okunan İstiklal Marşı ile başladı. Engelliler Eğitim ve Toplum Destek Merkezi rehber öğretmenlerinin sunumları ile devam eden etkinlik,  İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları tiyatro gösterileri ile son buldu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi