İstanbul Gündemi

BAŞKAN DENİZ KÖKEN SÖZÜNÜ TUTTU

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ekim 2020 Çarşamba 17:50

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 50 yıllık tapu sorunu çözüme kavuştu.

 

MAHALLE SAKİNLERİNE MÜJDELİ HABERİ VERDİ

 

Başkan Deniz Köken müjdeli haberi Nişanca Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek düzenlediği toplantıda verdi.

 

Başkan Deniz Köken hem tapu meselesini çözdüklerini hem de bir kat fazla aldıklarını vurgulayarak “Bu bölgenin genel meselesini böyle çözdük. Cezri Kasım Bölgesi çok daha tarihi lokasyonun içinde. Orayı da kendi içerisinde bu şekilde çözebildik. Orada da tapu işlemleriyle ilgili, hissedarlık meselesiyle ilgili bütün detaylar çalışmalar esnasında sizlerle paylaşıldı” dedi.

 

 “OTOPARK KONUSUNU ÇÖZMEMİZ LAZIM”

 

Bölge yapılanmasında otopark probleminin de çözüme kavuşması gerektiğini belirten Köken, “Otoparkla ilgili yasa biraz uzatıldı ama bu bölgeyi otoparksız yaparsanız ileride yine aynı sorunları yaşarsınız. O yüzden adaların, parsellerin birleşmesiyle bizim otopark konusunu da yakinen çözmemizde fayda var. Bu konuda da sizlerin bizzat gayretini istirham ediyorum. İleride daha büyük sorunlar yaşarız. Nişanca Mahallesi’nin yol genişlikleri ve otopark meselesi 10 yıl sonra, 20 yıl sonra yine önümüze çıkar. Ama bizim şu andaki önerimizle yapılırsa, yasanın uzadığına bakmaksızın, şu otopark meselesini kendi içerisinde güzelce çözmüş oluruz. İlçede ne yaparsak vatandaşla konuşuyoruz, gizli, saklımız yok. İmar konuları açık konuşulmalı. Mümkün olduğunca paylaşmaya çalıştık. Paylaştıkça da ortaya bunlar çıktı” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi