İstanbul Gündemi

Başkan Erbakan’dan LGBT’lileri kızdıracak açıklamalar!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
30 Eylül 2022 Cuma 18:19

Erbakan, partisinin genel merkezinde 'Aileyi ve Milletimizi Koruma' konulu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Kalp krizi ve inme vakaları neden artıyor?, 6284 kanunu ailede nasıl bir yıkıma yol açtı?, Paris iklim anlaşması ile ne yapılmak isteniyor?, intiharlar neden artıyor?, LGBT faaliyetleri ve arka planı neler? konuları Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde konuşuldu. Basın toplantısına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İklim Bilimci Prof. Dr. Doğan Yaşar, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık, Araştırmacı Yazar Sema Maraşlı ve Haluk Özdil katılım sağladı.

‘GENÇ YAŞTA KALP KRİZİ ARAŞTIRILMALI!’

Yeniden Refah Partisi olarak Pandemi sürecinde yapmış oldukları açıklamaların yetkililer tarafından dikkate alınmadığını savunan Erbakan, ‘Bugün yaşadığımız gelişmeler ne kadar hayati ve tarihi bir uyarı yaptığımızı ortaya koymaktadır. Sağlık Bakanlığı tarafından son dönemde genç insanlarda oluşan kalp krizi vakalarının mutlaka araştırılması ve incelenmesi lazım. Genç yaşta kalp krizi geçiren, emboli geçiren vakaların ne kadarı mRNA aşısıyla aşılanmış, ne kadarı aşılanmamış. Bu yüzdelerin Türkiye için ortaya konulması mRNA aşılarıyla genç yaşta kalp krizi ve emboli arasında bir bağlantı olup olmadığının ortaya konulması lazım.’ şeklinde konuştu.

‘ÇOCUKLARIN GÜNAHINA ORTAK OLMAYIN’

İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı kanuna değinen Erbakan, ‘CEDAW ve İstanbul sözleşmelerinin arkasında dünya siyonizmi vardır ve bu çok açık bir gerçektir. İstanbul Sözleşmesi doğrultusunda çıkarılan 6284 sayılı kanun da aile yapısının bozulması ve yuvaların yıkılması için düzenlenmiştir. Bu kanunun İstanbul Sözleşmesi doğrultusunda çıkartılmasının ispatı 1/2a maddesinde belirtilen gerçeklerdir. Bu kanunun uygulanmasında İstanbul Sözleşmesi‘nin prensiplerine özellikle uyulacağı belirtilmiştir. 6284 sayılı kanun İstanbul Sözleşmesinin bir ürünüdür. İstanbul Sözleşmesi‘nin uzantısı, haksız, hukuksuz, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir garabet halindeki 6284 sayılı kanunun bir an evvel yürürlükten kaldırılması gerektiğini burada bir kez daha ifade ediyoruz. Tüm yetkililere buradan çağrıda bulunuyoruz, dış güçlerin oyunlarına alet olmayın ve aynı zamanda yıkılan bu yuvaların babasız kalan bu çocukların günahına ortak olmayın diyoruz.’ dedi.

‘HOLLYWOOD FİLMLERİNDE LGBT İZLERİNİ GÖRMEK MÜMKÜN!’

Çekilen sinema film ve dizilerine değinen Erbakan, ‘Hollywood tarafından son üç senede yapılan üç filmden bir tanesinde LGBT izlerini görmeniz mümkün. Medya ile rol modelleriyle yapılan propaganda ile bunun normalleştirilmesi, toplumsal cinsiyet kavramıyla cinsiyetsiz toplum inşa edilmesi, bunlara dernekleşme ve örgütlenme hakkının verilmesi, aile kurumunun ortadan kaldırılması, doğal ve sağlıklı yoldan üremenin, çoğalmanın durdurulması ve aynı zamanda toplumsal ahlakın sekteye uğratılması. LGBT propagandasının arkasında da aynı güçler aynı amaçla duruyorlar. Nesilleri ahlaki erozyona uğratmak isteyen yeni dünya düzenine karşı dimdik ayakta olduğumuzu ifade ediyoruz. Milletimizi, İslam alemini ve tüm mazlum milletleri ırkçı emperyalistlerin ifsad planlarına karşı bir kez daha ifade ediyoruz. Dünya siyonizmi ve tüm planlarını bertaraf edeceğimizi, bunun için de son nefesimize kadar açık bir şekilde bir kez daha ifade ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi