İstanbul Gündemi

İstanbul'un Adalet'i Gazilerini unutmadı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Eylül 2022 Perşembe 17:33

Adalet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt, Gaziler Derneği ziyaretinde Kore ve Kıbrıs Gazileri ile ve Emekli Albay Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı  Mehmet Şükrü Tandoğan ile görüşerek dertlerini dinleyip beklentileri sordular. Başkan Ümüt, dernekte bulunan gazilerle çay içip geçmişlerini dinleyerek keyifli anlar yaşadılar.

ÜMÜT, ‘GAZİLERİMİZ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında konuşan Adalet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt, ‘Plaketi bu vatana verdikleri hizmet için verdik. Onlar da bizimle olduklarını söyleyerek, plaketlerini hediye ettiler. Gazilerimiz bizler için çok değerli. Onları tek bir gün değil her gün hatırlamak gerekir.’ dedi.

KARŞILIKLI PLAKET TAKDİM ETTİLER

Daha sonra Başkan Ümüt, Gaziler Derneği‘ne Adalet Partisi‘nin plaketini hediye olarak takdim etti. Gaziler Derneği de kendi plaketlerini Başkan Ümüt ve İl Yönetim Kurulu üyelerine hediye etmesinin ardından fotoğraf çekilip ziyareti sonlandırdılar.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi