İstanbul Gündemi

BAŞKAN ERDEM, MAHALLE MUHTARLARI İLE KOORDİNASYON TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
29 Ocak 2017 Pazar 22:42

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçemizde bulunan 19 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi verirken, muhtarların talep ve görüşlerini dinledi.

Bervaze Restaurant´ta  26 Ocak Perşembe günü gerçekleşen toplantıya Sancaktepe ilçesine bağlı 19 mahalle muhtarıda katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, belirli aralıklarla muhtarlarla toplantı yapıp, gerçekleştirilen hizmetleri ve eksikleri değerlendirdiklerini belirterek, Sancaktepe´de kamu kurum ve kuruluşlarının örnek düzeyde birlikte çalıştığını söyledi. Başkan Erdem, ihtiyaçların yüz yüze muhtarlardan öğrenilmesinin önemli olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu: ?Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır.  Eğitim ve öğretim sezonun başlaması ile birlikte ilçede yaşanılan hareketlilik artacaktır.  Genel anlamda ise mevsim değişikliği ile birlikte ihtiyaç ve talepleri yine birlikte planlayacağız. Hızla gelişen bir ilçeden bahsediyoruz. İşimizin kolay olmadığının farkındayız. İnsanlar Sancaktepe´ye yaşanılabilir diye geliyor. Bizler Sancaktepeliler olarak gerçekten şanslıyız. Yerel yönetimler olarak Büyükşehir ve ilçe belediyelerle birlikte kurumlar da ahenkle çalışıyor. Şehrin gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum ?dedi.

Başkan Erdem, muhtarların verdiği hizmetin önemine değinerek yasal boyuttan bakıldığında, muhtarlığın yerel yönetim, merkezi yönetim ve özel büroya ait nitelikler taşıdığı ve muhtarlığın oldukça spesifik bir konuma oturduğunu belirterek  ?Muhtarlar halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlardır. Bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağıdır ? dedi.

Konuşmanın ardından muhtarlar, ulaşım, eğitim, sağlık ve yerel yönetim konularındaki görüş ve isteklerini ileterek, yapılan hizmetlerden ötürü Başkan İsmail Erdem´e teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi