İstanbul Gündemi

BAŞKAN ERDEM, SANCAKTEPE'DEKİ ORDULULARLA DERNEK AÇILIŞINDA BULUŞTU

Player yükleniyor...
Haberler / Yaşam
23 Kasım 2014 Pazar 23:50

BAŞKAN ERDEM, SANCAKTEPE’DEKİ ORDULULARLA DERNEK AÇILIŞINDA BULUŞTU

Sosyal ve kültürel işlevleri yerine getirmede çok önemli bir misyonu üstlenen hemşehri derneklerine ziyaretlerini sürdüren Başkan İsmail Erdem, Ordu İli Akkuş Karaçal köyü derneğinin açılışına katıldı.

Emek Mahallesi’nde Ordulu vatandaşların ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Erdem, derneğin açılış kurdelasını Ordulu vatandaşlar ve çocuklarla birlikte kesti. 23 Kasım Pazar günü gerçekleşen dernek açılışında, Ordulu vatandaşlarımızla birlikte olmaktan aldığı mutluluğu belirten Başkan Erdem yaptığı konuşmada, , “Hemşehri dernekleri, sosyal,  kültürel, ahlaki, eğitimsel etkinlik ve işlevlerde de bulunuyorlar. Hitap ettikleri kitlenin kültürel değerlerini yaşatmak için özel gayret gösteriyorlar. Bu sebeple çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar” dedi.

Başkan Erdem, “Belediye olarak, sosyal değerlerin halka taşınmasında yoğun çaba sarf ediyoruz. Gönüllü kuruluşların bu konuda yapacağı çalışmaları çok anlamlı ve önemli buluyorum” şeklinde konuştu.  

Aynı yörede yetişen ve o yörenin öğelerinden beslenen vatandaşlarımızın kendi değerlerine sahip çıkması gerektiğini belirten Başkan Erdem, Yemyeşil Ordu’nun ve Ordulu gençlerimizin de geleceğin teminatı olduğunu belirttikten sonra vatandaşlarla sohbet etti ve projelerini dinledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi