İstanbul Gündemi

Başkan Genç’ten hakkındaki iddialara net yanıt! ‘Adaylığımın geçersiz olduğu ya da adaylıktan çekildiğim yönünde...’

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, seçim süreciyle ilgili hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı yazılı açıklamayla yanıt verdi.
Başkan Genç’ten hakkındaki iddialara net yanıt! ‘Adaylığımın geçersiz olduğu ya da adaylıktan çekildiğim yönünde...’
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:53

31 Mart yerel seçimlerine bağımsız aday olarak girme kararı alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’ten hakkında çıkan ‘adaylığı geçersiz’, ‘adaylıktan çekildi’ iddialarına cevap geldi.

“EMİN OLUN DOSTLARIM BİZ KAZANACAĞIZ”

İddiaları kesin bir dille yalanlayan Başkan Genç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sarıyer Belediye Bağımsız Başkan Adayı başvurumu belirtilen kurallara göre yaptım ve süreç sorunsuz şekilde devam etmektedir. Kasıtlı bir şekilde adaylığımın geçersiz olduğu ya da adaylıktan çekildiğim yönünde oluşturulmaya çalışılan algılara vatandaşlarımızın itibar etmemesini önemle rica ediyorum. Emin olun dostlarım biz kazanacağız. Çünkü halkın karşısında kimse duramaz! Pir Sultan Abdal’ın söylediği gibi ‘Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi