İstanbul Gündemi

Başkan Güleçlier ‘Ramazan Bayramı ülkemize huzur, mutluluk ve ‘İYİ’lik getirsin’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
19 Nisan 2023 Çarşamba 19:35

Ramazan Bayramı’nda kırgınlıkların ve küskünlüklerin bir kenara bırakılıp, sevgi ve hoşgörünün artması gerektiğini vurgulayan Başkan Güleçlier, “İyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız” dedi.

“DARGINLIK VE KIRGINLIKLARIN YERİNİ BARIŞ VE MUHABBETE BIRAKTIĞI ÖZEL GÜNLERDİR”

Dayanışma ve paylaşma vurgusu yapan Başkan Güleçlier, “Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına vesile olan, huzuru perçinleyen müstesna günlerdendir. Bayramlar, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği; dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı özel günlerdir. Bayramlarda dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı korumalı, bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi