İstanbul Gündemi

Başkan Halil İbrahim Kurşun’dan insanlığa çağrı! ‘İnsanlık derhal ayağa kalkmalı’

İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek mesajı paylaşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Dünya Gazze’de yaşanan bu insanlık dışı vahşete kayıtsız kalmamalı” dedi.
Başkan Halil İbrahim Kurşun’dan insanlığa çağrı! ‘İnsanlık derhal ayağa kalkmalı’
Haberler / Politika
18 Ekim 2023 Çarşamba 18:08

Son günlerde artan İsrail-Filistin çatışmalarında yüzlerce masum Filistinli hayatını kaybederken, binlerce kişi de yaralandı.

BAŞKAN KURŞUN’UN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“Sadece sözün değil, insanlığın da bittiği ve hatta zerresinin bile kalmadığı bir noktadayız. Masum canlar, çocuklar katlediliyor ve tüm dünya buna sessiz kalıyor. Dünyanın bütün toplumları Gazze’de yaşanan bu insanlık dışı vahşete kayıtsız kalmamalı, seslerini yükseltmeli, insanlık derhal ayağa kalkmalı.”

“HER ÇOCUĞUN GÜVEN İÇİNDE YAŞAYACAĞI BİR DÜNYA DİLEĞİYLE...”

“İşgal ve abluka altında ölüme mahkum edilen Filistinli çocuklar için dünya yine sessiz... Rengi, dili, dini ne olursa olsun her çocuğun güven içinde yaşayacağı bir dünya dileğiyle... Kahrolasın İsrail!”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi