İstanbul Gündemi

BAŞKAN HANÇERLİ, BELEDİYENİN YENİLEDİĞİ ÇOCUK EVLERİNİ GEZDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Kasım 2019 Perşembe 16:51

Başkan Hançerli, Avcılar’ın dört mahallesinde belediye tarafından yenilenen Çocuk Evlerini gezdi. Cihangir, Tahtakale, Yeşilkent ve Firüzköy Mahallelerinde 3-6 yaş aralığındaki 350’ye yakın çocuğun yarım gün olarak eğitim gördüğü kreşlerde incelemelerde bulunan Hançerli, ziyaretinde çocuklarla neşeli anlar yaşadı. Avcılar Belediye Başkanı olarak kendini tanıtan Hançerli’ye çocukların, “Herşey çok güzel olacak” diye seslenmesi yüzleri güldürdü.

Başkan Hançerli, Çocuk Evlerinde çocuklarını kreşten almak için bekleyen ailelerle de sohbet etti.

HANÇERLİ: ‘‘GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ’’

Kreşleri yaygınlaştırarak Avcılar’daki tüm çocuklara ulaştırmak istediğini belirten Hançerli, “Çocuklarımız geleceğimiz. Avcılar’ın, Türkiye’nin geleceği onlar. Biz de ‘geleceğe yatırım yapıyoruz’ diyoruz. Onlar için kreşler açıyoruz. Doğa ile daha fazla iç içe olsunlar diye yeşil alanlar, parklar yapıyoruz. Okullarının bakım ve onarımını yapıyoruz. Kitaplar dağıtıyoruz, kütüphaneler açıyoruz. Tabii ki daha da fazlasını yapmamız gerekiyor ve yapacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi