İstanbul Gündemi

Başkan İlhan ‘Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz’

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, 28 Mayıs seçimleri münasebetiyle bir mesaj yayınladı. İlhan, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Başkan İlhan ‘Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz’
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 13:58

“BU DESTEĞİ TAÇLANDIRACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM”

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk'üyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Çerkez'iyle Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz. 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' demeye devam edeceğiz. Bugüne kadar hep Cumhurbaşkanımızın yanında olan milletimizin, 28 Mayıs seçiminde bu desteği taçlandıracağına yürekten inanıyorum.”

“MİLLETİMİZİN FERASETİYLE BU YÜZYIL TÜRKİYE’NİN OLACAK”

“Bu seçimler ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam coğrafyası için hayati önem taşıyor. Doğalgazından petrolüne kadar dışarıya bağımlı olmayan, yerli ve milli savunma sanayiye sahip, milletimizin hayali olan yerli aracını üreten büyük ve güçlü Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın sandıktan en güçlü şekilde çıkacağına yürekten inanıyorum. Allah’ın izni, milletimizin ferasetiyle bu yüzyıl Türkiye’nin olacak.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi