İstanbul Gündemi

Başkan İlhan ‘Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacak’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Mayıs 2023 Perşembe 09:23

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ OLMUŞTUR”

“Bağımsızlık inancımız, sarsılmaz kararlılığımız, birlik ve beraberliğimiz geçmişten bugüne milletimize zaferi getiren en önemli gücümüz olmuştur. Cesaretle, umutla ve tavizsiz şekilde sürdürdüğü her mücadeleyi başarıyla neticelendiren, geçmişi zaferlerle dolu aziz milletimiz bugün de aynı duygularla ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Ülkemizin aydınlık yarınları olan gençlerimizin bizi biz yapan değerlere, vizyon ve hedeflere sıkı sıkıya bağlı kalarak Türkiye'yi her alanda daha da ileri taşıyacağına, aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağına ve elde edeceği yeni başarılarla milletimizi gururlandıracağına yürekten inanıyorum.”

“ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ ANIYORUM”

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 19 Mayıs’a çok kısa bir süre kalırken, en büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizle bu tarihi günü ruhuna uygun şekilde idrak edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacak. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi