İstanbul Gündemi

Başkan İsmail Erdem´den Bayram Mesajı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
25 Haziran 2017 Pazar 02:39

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Sancaktepe´li hemşehrilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Sancaktepe´de gerçekleşen sokak iftarlarında  birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade eden Başkan Erdem, tüm İslam İslam aleminin Ramazan Bayramı´nı kutladı. Başkan Erdem mesajında: "Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Ramazan Bayramı´nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı içerisinde kutlamalıyız. Ülke olarak, Ramazan Bayramı´nı fırsat bilip, birlikteliğimizi perçinlemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Allah´tan temenni ediyorum.? şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi