İstanbul Gündemi

Saadetli Gürlü´den Bayram Mesajları

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Haziran 2017 Cumartesi 22:50
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla önemli açıklamalarda bulundu.
 
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Sözlerine herkesin bayramını tebrik ederek başlayan Gürlü, "Gönüllerimizden evlerimize, sokaklarımıza ve bütün bir Üsküdar´ımıza taşan bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Her kesimden, her düşünceden insanımızla aynı ortak paydada, aynı sevinçte, aynı neşede buluşuyoruz." şeklinde konuştu.
 
Toplumda varolan kutuplaşmayı aşma adına bayram günlerinin büyük bir fırsat olduğuna  da dikkat çeken Başkan Gürlü, "Üzülerek görüyoruz ki toplumumuzda bir kamplaşma söz konusu. Biz bunu bu ülkenin en büyük problemlerinden birisi olarak görüyoruz ve aşılması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada biz istiyoruz ki bu bayram yeni bir başlangıç olsun. Bu bayram bir vesile olsun ve toplumsal kutuplaşma son bulsun. İnsanlarımız akraba olduklarını, komşu olduklarını, arkadaş olduklarını unutmasın" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi