İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım basın emekçilerini ağırladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ümraniye Belediyesi tarafından bir program düzenlendi. Başkan İsmet Yıldırım gazetecilerle tek tek sohbet etti.
Başkan İsmet Yıldırım basın emekçilerini ağırladı
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ocak 2024 Perşembe 12:48

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ümraniye’deki yerel basın mensuplarıyla Tantavi Sosyal Tesisi’nde bir araya geldi.

“EVDE DE BELEDİYEDE DE GAZETE OKUYORUM”

Gündeme geleneksel gazetelerden takip ettiğini belirten Başkan Yıldırım, “Ben halen daha gündemi gazete okuyarak takip ediyorum. Evde de belediyede de gazete okuyorum. O gazete sayfanın kokusundan gazeteciyi daha iyi tanıyacağımı düşünüyorum. Henüz dijitale geçmedim. Dolayısıyla gazetenin bendeki yeri ayrı. Ne yazık ki dünya böyle değil. İnşallah benim gibi gazete satın alıp okuyanların sayısı daha da artar” şeklinde konuştu.

“SAĞLIK VE BAŞARILARLA DOLU BİR MESLEK HAYATI DİLİYORUM”

Gazetecilerle sohbet edip, gündemi değerlendiren Başkan İsmet Yıldırım, “Her biriniz, toplumun gözü, kulağı ve sesi olarak önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde sizleri, fedakârlıkla, özveriyle ve cesaretle yerine getirdiğiniz bu kutsal görev için tebrik ediyorum. Haberin peşinden koşarak, toplumun nabzını tutuyorsunuz. Sorunları gündeme taşıyarak, çözüm süreçlerine katkı sağlıyorsunuz. Sizler, ilçemizin kültürel, sosyal ve ekonomik dinamiklerini doğru bir şekilde yansıtarak, yerel kimliğimize katkı sağlıyorsunuz. Gazetecilik mesleğini icra ederken maruz kaldığınız zorluklar, bize sadece kararlılığınızı değil, aynı zamanda tarafsızlık ilkesine olan bağlılığınızı da hatırlatıyor. Bu vesilesiyle, işine emek ve gönül veren siz değerli basın mensuplarımıza sağlık ve başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi